top of page
AA8I8421_edited.jpg

dinnershow

"De meest magische dinnershow in Nederland!'' Bezorgt u een onvergetelijke avond gezellig dineren in de magische sfeer van Roy's Magic Theater!

 

Geniet van entertainment en een luxe 3-gangen diner in Roy's Magic Theater! Breidt eventueel de avond uit met een kookworkshop biefstuk bakken, een unieke combinatie die u familie/vrienden/collega's niet snel zullen vergeten!

Bekijk hieronder het A la Menu pakket en beleef het in Roy's Magic Theater!

GROEPEN VANAF
TOT MAXIMAAL
14 PERSONEN
28 PERSONEN
BOVENAAN
Achtergrond dinnershow website.jpg

programma

''Welkom in Roy's Magic Theater!'' Na een magisch ontvangstdrankje begint uw avond om nooit te vergeten. 

 

De dinnershow zal van start gaan met een spectaculaire openingsshow. Vervolgens zal het magische voorgerecht van de chef worden geserveerd. Na het voorgerecht kunt u genieten van het tweede gedeelte van onze illusieshow en zal daaropvolgend het hoofdgerecht geserveerd worden. Na het hoofdgerecht gaat het derde gedeelte van de show van start en zal het dessert op magische wijze uitgeserveerd worden. Nadat u van uw heerlijke nagerecht heeft genoten, zullen de broers de avond afsluiten met een grande finale. Hierna kunt u nog onder het genot van een kop koffie of thee napraten en is de avond helaas alweer ten einde.

 

Wilt u uw dinnershow verder uitbreiden met bijvoorbeeld het kookworkshop pakket? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

PRIJS PER VOLWASSENE
PRIJS PER KIND
TIJDSDUUR
€ 89,50
€ 74,50
4 UUR
BOVENAAN
IMG_3405_jpg.jpg

BELEEF DE MAGIE.

sterren%20(theater)_edited.jpg
  • Magisch showprogramma inclusief 3-gangen diner

    4 uur

    89,50 euro

boek het

4B0A9253.JPG

HIGH TEA

VANAF € 39,50,-

bottom of page