top of page
Roy en Justin Huiskens

dinnershow

"De meest magische dinnershow!'' Bezorgt u een onvergetelijke avond gezellig dineren in de magische sfeer van Roy's Magic Theater!

 

Geniet van entertainment, een luxe 3-gangen diner en breidt eventueel de avond uit met een kookworkshop biefstuk bakken! Een unieke combinatie die u familie/vrienden/collega's niet snel zullen vergeten!

Bekijk hieronder het A la Menu en het A la Menu + Kookworkshop pakket , kies uw pakket en beleef het in Roy's Magic Theater!

GROEPEN VANAF
TOT MAXIMAAL
12 PERSONEN
30 PERSONEN
€ 69,50 P.P.
€ 79,50 P.P.
BOVENAAN
A la Menu

a la menu

''Welkom in Roy's Magic Theater!'' Na een magisch ontvangstdrankje begint uw avond om nooit te vergeten. 

 

De dinnershow zal van start gaan met een spectaculaire openingsshow. Vervolgens zal het magische voorgerecht van de chef worden geserveerd. Na het voorgerecht kunt u genieten van het tweede gedeelte van onze illusieshow en zal daaropvolgend het hoofdgerecht geserveerd worden. Na het hoofdgerecht gaat het derde gedeelte van de show van start en zal het dessert op magische wijze uitgeserveerd worden. Nadat u van uw heerlijke nagerecht heeft genoten, zullen de broers de avond afsluiten met een grande finale. Hierna kunt u nog onder het genot van een kop koffie of thee napraten en is de avond helaas alweer ten einde.

 

Wilt u uw dinnershow verder uitbreiden? Neemt u dan een kijkje bij ons A la Menu + Kookworkshop pakket.

A La Menu (2020) 69,50-01.jpg
PRIJS PER PERSOON
TIJDSDUUR
€ 69,50
4 UUR
A la Menu + kookworkshop

a la menu +

kookworkshop

A La Menu + kookworkshop (2020) 79,50-01

Altijd al willen leren om zelf een perfecte biefstuk te bakken? Het A la Menu + Kookworkshop pakket biedt u deze mogelijkheid!

 

Bij het A la Menu + Kookworkshop pakket kunt u samen met uw familie/vrienden/collega's onder leiding van onze chef live op het podium uw eigen biefstuk bakken!

 

Daarnaast zullen de andere gerechten aan tafel geserveerd worden en zult u verder niks tekort komen. Uiteindelijk zal ook deze avond magisch worden afgesloten en kunt u nog nagenieten van een kop koffie/thee.

PRIJS PER PERSOON
TIJDSDUUR
€ 79,50
4 UUR

beleef het

Dinnershow Roy's Magic Theater
Dinnershow Roy's Magic Theater
Dinnershow Roy's Magic Theater
Dinnershow Roy's Magic Theater
Dinnershow Roy's Magic Theater
Dinnershow Roy's Magic Theater

bekijk ook

Kinderpartijtje pakket 4 | Roy's Magic Theater
bottom of page