top of page
IMG_7457-2.jpg
AdobeStock_bovem.png

/ PARTNER

WORDEN.

Foto NK 2019.jpg
Roy%20en%20Justin%20Huiskens%20watermerk

PARTNERSCHAP MET ROY EN JUSTN

Partner worden van Nederlands kampioenen Roy en Justin Huiskens is een unieke manier om exposure voor uw merk te creëren. Aan de hand van uw verkeur en wensen kunt u kiezen voor een partnerschap als leverancier of sponsor voor één of meerdere jaren.

AA8I7953_edited.jpg

GROEIENDE POPULARITEIT

Roy en Justin Huiskens worden niet voor niets gezien als "'the next generation of illusionists". De broers groeien namelijk snel in populariteit, wat ook is terug te zien op hun social media kanalen. Dit zorgt ervoor dat specifieke doelgroepen steeds beter bereikbaar worden en er meer kansen ontstaan om betrokkenheid en bekendheid voor uw merk of product te creëren.

AA8I1131-2.jpg

EXPOSURE MOGELIJKHEDEN

Wij focussen ons op een sterk partnerschap met onze partners en willen u graag echt het gevoel geven dat u onderdeel bent van ons team. Op de manier kunnen wij een partnerschap neerzetten die voorziet in uw behoefte op het gebied van exposure.

 

De mogelijkheden om exposure en betrokkenheid te creëren zijn veelzijdig. Denk hierbij aan het maken van content op onze social media kanalen of een op maat gemaakte marketing campagne. Daarnaast zijn er ook nog vele branding mogelijkheden. Denk hierbij aan uw logo op onze website, teamkleding en wagenpark (zoals vrachtwagens). Op deze manier is uw merk of product ook door heel Nederland te zien op de allerlei verschillende evenementen waar wij komen.

MEER INFORMATIE

Geïnteresseerd in een van de mogelijkheden om partner te worden? Of het starten van een samenwerking met

Roy en Justin? Neem dan gerust contact met ons op.

bottom of page