top of page

ROY & JUSTIN REIKEN PRIJS UIT TIJDENS SPORTGALA


Foto: Amstelveen Sport

Op 9 februari 2024 werd het sportgala van het jaar georganiseerd in Amstelveen. De zaal van het Hermann Wesselink College was omgetoverd tot een magisch theater voor de uitreikingen van verschillende sportprijzen.

 

De presentatie van deze avond was in handen van Mathijs Groenewoud en de directrice van ‘Amstelveen Sport’ Heleen van Ketwich. Roy & Justin – The Magic Brothers openden de avond door Heleen op magische wijze tevoorschijn te toveren.

 

Even later mocht het illusionisten duo de prijs uitreiken ‘Coach van het jaar 2023’. Met een onwaarschijnlijke goocheltruc samen met de wethouder Financiën Adam Elzakalai kwam er een vlag tevoorschijn waarop de naam van de winnaar stond!

 

Om deze fantastische avond magisch af te sluiten kregen Roy & Justin het voor elkaar om het publiek nog een keer in verbazing achter te laten door een aantal spectaculaire illusies.

 

Amstelveen Sport mag terugkijken op een geslaagd gala vol met winnaars, gastoptredens en enthousiaste bezoekers van het evenement.Comments


bottom of page